Kaki Novel



Hello semua!
Yooo! Banyaknya novel dekat atas!
Kalaulah aku bisa memiliki semuanya! Gerenti tiap-tiap hari asyik berulit dengan noooovell aje.. noooovel aje.. Silap ari bulan boleh jadi Nor Vella nanti.. Hahaks lawak je..
Dalam banyak-banyak novel.. aku lebih suka novel yang setebal 400+ ( dan yang penting, ianya dari ALAF 21 ! ).. Supaya.... lama sikit nak baca! HAHAHA.. kalaulah dalam sehari tu.. aku tak ada kerja nak dibuat.. dan kalaulah.. aku disuruh untuk membaca sebuah novel... Rasanya, boleh habis, kot. ! kadang-kadang tak syok jugak kalau novel tu tebal aje  melebih tapi, ceritanya .. BUUUU ..
Aku ni.. kaki novel jugak ah.. sama jugak ngan kawan aku yang sorang ni. Namanya Alifah. Bila dekat sekolah, mulalah mulut kitorang pot pet pot pet cerita pasal novel yang dibaca.. Bolehlah tahu sama ada novel tu best ke tidak... kalau best, pe lagi? Pinjom laa.. Biasanya, kalau kitorang p library.. kitorang akan tengok buku dekat rak yang paling belakanggg sekali... sebab apa?? Sebab...


Ada novel!!

Yes.. sehari tak baca novel.. rasa macam boring je memanjang.. Apa boleh buat... dah hantu novel :p

8 Sweet Strawberries:

Meyrul said...

Banyak Nya Novel... Kau punya ker semua novel tuh???? Banyak Nya Duit Kau.... Suggesting Novel untuk kau lah....
1. Datang Dengan Indah
2. AD + IZ (Kaki Novel)

Tak tahu lar best ker x???
Yg Aku dah Baca yg No. 1 tu....

Farah Farhana said...

@Meyrul tak pernah nampak pun novel yg kau baca tu. Aku nak yg Alaf 21 je. Yg 2 lagi bestlah kot. Ohh. yg kat atas tu cuma gambar hiasan je. Bkn aku punya, ngerti?

Meyrul said...

x kan x pernah nampak kot... Mungkin Belum sampai kat Sabah Sarawak kot... Aku ada jumpa sorang neyh... Dia Pun Suka Baca Novel... Dia suggest kat aku Novel Yg best skali ialah novel Yg keluaran Dari (Kaki Novel)...
Kalau Kau Baca Novel Yg Keluaran Nya Dari (Kaki Novel) mesti kau puas hati...
Seriously Aku Nak cakap.... Best Giler kalau berkecimpung dalam dunia Novel neyhh... HaHaHaHa ^_^

Farah Farhana said...

@MeyrulAlaaa... aku taulah pasal Kaki Novel tu.. aku pon ada pinjam novel2 dari Kaki Novel.

- Ku Seru Kasihmu
- Izinkan Mimpi Berulang

Buku Prima pun ada jgk kn..??

Meyrul said...

hurmm... Aku tahu Kaki Novel jek.. Cuba kau cari Novel AD+IZ tuh... serious aku cakap...mmg bes giler... Citer pasal Pompuan yg perangai macam budak2.... Mcm Kau lar... hehehe~ ( Gurau Jer)... Mmg Bes lar...

Farah Farhana said...

@MeyrulOhh..?? yekew ?? betol ke perangai aku ni mcm bdk2? Oooo... bagooos lettuw!! Perangai mcm bdk2 lebih baik dpd perangai mcm binatang/syaitoon. K

Meyrul said...

X larh... aku tengok kau dah berfikiran matang... ckit jer sikap budak2 yg ada pada kau... Macam Gaduh ngan Budak Laki...Biasa lar kan.. Manusia nak membesar... HUrmmm... Nampaknya Hasrat kau nak jadi budak yg Aktif x tercapai la kan.... Terpaksa Jadi Silence Girl Lagi...
Juz Be Yourself.. Don't Pretend to be like Others...
a Question untuk kau larh... Novel tuh sumer kau pinjam ea???

Farah Farhana said...

@MeyrulTakdelha. Aku ada pinjam novel2 ni jeww.. Yg kat atas tu, kan aku dh ckp. gambar hiasan je

- Seribu Kali Sayang
- Kasih Antara Kita
- Kau Kekasihku
- Diari Seorang Guru
- Cuma Dia
- Dekat Di Hati
- Gerimis Rindu
- Senafas Rindu
- Rindu Di Kalbu
- Jauh
- Selagi Ada Dia
- Demi Kasih Ini
- Semusim Rindu
- Lakaran Kasih

Haa.. semuanya dari alaf 21..