YEAY ! GIMP Berjaya Didownload!!!



Alhamdulillah!!!

Nak tau, dari dulu lagi aku teringin sesangat nak buat header transparent. Alhamdulillah.. hari ini Allah telah memakbulkan doaku =) 

Mula-mula tu bengang gila aku download benda ni. 1 jam lebih dah aku tunggu. Dan, itulah hasilnya. Aku ingat tak boleh pakai sebab lama sangat tunggu dia open. Dahlah tu, asyik not responding je.

InsyaAllah lepas ni, kalau aku rajin aku buatlah header transparent untuk korang. Free punya :).. Tu pun kalau aku ada masa. Huhuhu.. :)

Aku ada jugak cuba download Photoshop tadi tapi... tak berjayaaaa... Huaaaaa ! ! ! 

Tajuk post ni macam sakai je. Sape2 yang dah lama ada gimp/photoscape/photoshop tu, takyahlah gelakkan aku yg baru aje guna benda ni :'(

4 Sweet Strawberries:

bananafaten said...

Saya dulu pun macam tuh jugak dulu. lols ;3

Farah Farhana said...

Mula-mula memang sakit ati btol tggu dia abis download lepatu, bila dah finish.. lega gilaa :))

Alisya Faris said...

@Farah Farhanawaw.sdh maju nampak.he3!buatkan utk aq boleh?hehehehehehehehehe!sorrylah.harini aq mengade-ngade sikit.komen bnyk2 kat entry mu! heheheheh!peace!

Farah Farhana said...

@Alisya FarisAlhamdulillah:) kau ni dah 2 kali bagi request. Kalau ada masa terluang nanti, aku buatlah. Aku takboleh janji, tahu? Header kat blog kau pun dah cukup comel aku tengok. Haish. Ko ni kan...