Masa Untuk Update Blog !!!

Assalamualaikum semuaa ! K, harini aku takde kerja nak dibuat. Daripada buang masa buat taik mata, lebih baik aku update blog aku yang dah 'berhabuk' ni. Siap ada sarang labah-labah lagi.

Hari ni aku nak tukar template blog ni. Aku nak blog yang simple tapi, 'comel' (uweekk). Bagi aku, yang membuatkan blog itu menarik ialah entry-entrynya. Kalau entry ada 1 je tapi blog cantik takde maknanya. 

Tahun depan kitorang nak PMR. Kata cikgu, kitorang ialah orang yang terakhir menduduki ujian PMR tu.. Tapi, sekarang ni kitorang takda cikgu BM. Cikgu BM kitorang tu cuti sakit :"(. Kata cikgu lagi, mungkin berlarutan hingga bulan 4. Woo.. lama tu! Tapi, alhamdulillah.. sebab ada jugak beberapa orang guru yang sanggup menawarkan diri untuk mengajar kami. TQ teacher ! :")

2 Sweet Strawberries:

Anis Kieymo said...

(: Nice ENTRY ! kita sama-sama PMR kan ? goodLuck dear ! <3 .

Farah Farhana said...

Thanks ! Sy PMR tahun dpn. Gud luck utk awk gak , k? :)))